5 november, 2020

Orangeri att njuta av

Att bo och leva med Boråkra B&B har bland annat inneburit att vi kunnat genomföra en lång rad större och mindre bygg- och anläggningsprojekt. Många har varit roliga att göra. Några har varit lite struliga. Ett fåtal har känts som måsten. I princip alla har fått beröm och uppmuntran från våra gäster. Sådant värmer givetvis och sporrar oss till nya tag.

Av alla projekt – hittills – är vi nog mest stolta över det nya orangeriet. Det ligger mot lilla skolans västergavel på bekvämt avstånd från bastu, pool och damm.

Bygget blev klart lagom inför årets (2020) högsäsong. Pandemin har betytt att färre gäster än vad vi hoppats på har kunnat utnyttja utrymmet. Ändå har det utnyttjats både för frukost, födelsedagsmiddag eller ett glas vin i eftermiddagssolen.

Nu hoppas vi att det soliga, varma rum kommer till flitigare användning kommande säsonger.