Event

Konferens & kick-off

Vi kan ordna dagkonferenser för upp till ca 20 personer. Anläggningen är inte jättestor, men erbjuder många möjligheter till en annorlunda upplevelse. Vill man övernatta kan vi härbärgera 5/10 gäster beroende på om man vill ha enkelrum eller kan tänka sig att dela med en kollega.

Skolsalen, det stora lantköket och trädgården lämpar sig bra för team building-aktiviteter av olika slag. Vi är flexibla och diskuterar gärna möjliga och ”omöjliga” upplägg, idéer och förslag.

Pris enligt offert och överenskommelse.

Läs mer om Albinsson & Sjöbergs kick-off på Boråkra B&B

Släktkalas

Vill du samla familjen till en familjehögtid, men inte ha dem hemma? Vårt Bed & breakfast är perfekt för den lite större familjen med barn och barnbarn som vill träffas och umgås över dagen eller ett par dagar. Ni kan ha hela huset och trädgården att vara i. Det finns gott om plats för barnen, både ute och inne. Ni kan rå er helt själva eller så kan vi hjälpa till och serva er på olika sätt. Frukost och bäddade sängar står vi dock alltid för. Och städningen slipper ni också.

Pris enligt offert och överenskommelse.

Läs mer om släktkalas på Boråkra B&B

Kompisgäng eller föreningsaktivitet

Hur många ni vill vara är fråga om komfort, allt beroende på hur man vill dela upp rummen. Men ett gäng på ca 5–15 personer har gott om plats för både nöje, mat och sömn. Hyr man hela huset, så stör man ingen.

Börja med att laga mat tillsammans i vårt stora lantkök och ordna sedan dans i skolsalen. Vi kan hjälpa er med att organisera, köpa in, duka och pynta till svensexan, möhippan, tjejhelgen eller klubbfesten.

Boråkra ligger bara två kilometer från Rosenholm och NKT Arena med många olika slags sport- och nöjesevenemang.

Pris enligt offert och överenskommelse.

 

Läs om Round Tables fest på Boråkra B&B