6 april, 2019

Familjefest i skolan

Sensommaren 2018 hade vi en familj som hyrde hela huset för att fira pappans 70-årsdag. Det blev några roliga men intensiva dygn. Och några veckor senare kom ett kort. Här följer texten i dess helhet.

”Hej

Vi vill tacka för helgen 31/8 – 2/9 då hela vår familj, 8 vuxna och 7 barn ”ockuperade” Boråkra skola.

Tack för de goda tårtorna som vi avnjöt på fredagen, som var Bosses 70-årsdag, och den goda 3-rätters middag som ni ordnade för oss på lördagen i skolsalen. Det var så fint med blomsterarrangemang och festligt upplagd mat. Det var så skönt att släppa allt och få allt serverat och fixat.

Rummen var så fina och hemtrevliga. Vi njöt också av bastubad och dopp i bassängen.

Frukostarna var suveräna med nybakat bröd och mycket annat gott.

Det var en hellyckad helg och vi njöt verkligen.

TACK än en gång för all omsorg.

Hälsningar Bosse och Gunnel med barn och barnbarn”