4 mars, 2019

Ett säljmöte utöver det vanliga

I maj 2018 anordnade vi på förlaget Albinsson & Sjöberg ett säljmöte för vårt team på nio personer. Vi valde att bo, arbeta och umgås på Boråkra B&B i två dagar med en övernattning. Det blev en blandning av teamwork, fantastisk närodlad mat – lagad med kärlek – och tid för att bara umgås på ett mer avslappnat vis.

Det var flera skäl som bidrog till att vi valde att förlägga vårt möte till Boråkra B&B. Närheten till Karlskrona var viktig, liksom rekommendationer från vänner som trivts fantastiskt bra med den personliga servicen på Boråkra B&B.

Den lugna och vackra miljön gav alla i teamet en chans att komma nära varandra, slappna av och vara kreativa tillsammans. Vi hade dessutom otrolig tur med vädret, vilket gjorde att alla dagens olika övningar blev långt över förväntan. Gänget pratar fortfarande om den fantastiska frukosten som serverades på utomhusverandan och vi minns med värme dagarna vi fick tillsammans.

Själva ”möteslokalen”, det vill säga den gamla skolsalen, var på ett charmigt sätt ett hopplock av möbler, så man ska inte förvänta sig ett färdigt möteskoncept. Men närheten till naturen, proffsig och personlig service och Pers fantastiska show med japanska svärd överglänste vilken konferenslokal som helst.

Vi rekommenderar med glädje andra företag att förlägga mindre event eller sammankomster på Boråkra B&B.

Malin Alkhagen

Försäljningschef

Albinsson & Sjöberg