3 januari, 2020

Alice på plats

Får vi lov att presentera Alice, vår nya välkomsthund. Det är hon som skall hjälpa Selma att ta emot och välkomna alla våra gäster.

Ursprungligen hade vi ju hoppats på att Selma skulle få valpar. Därför parade vi henne förra sommaren med Assar – en stilig kille från Skåne. Och efter några veckor var vi helt övertygade om att hon var dräktig. Men som vi bedrog oss. Det blev ingenting.

Dessbättre visade det sig att Selmas bror, Mumin, skulle bli pappa. Alice är en av tikarna i den kullen. Hon är med andra ord niece Alice och Selma är hennes faster. Mamma Morran är lustigt nog ursprungligen från Karlskrona.

Alice har bott hos oss några veckor och är redan en omistlig del av livet och verksamheten. Hon är av allt att döma lika godmodig, snäll och trygg som sin faster. Nu hoppas vi hon och Selma kan förgylla våra gästers tillvaro på Boråkra, precis som de redan förgyller vår.