Sommarlovet
22 februari, 2023

På gång

På Boråkra går livet sin gilla gång på vinterhalvåret. Vi återhämtar oss och lever mycket med ljuset.

Men vi jobbar också med nya projekt! Förutom underhåll och alla måsten så är det nu vi har tid och möjlighet att utveckla vårt B&B och göra det ännu bättre för våra gäster.

Hittills har vi varit ganska bra på att hålla tidplanerna för våra projekt.

De första åren vi var här jobbade vi stenhårt och lyckades få klart allt som fanns med i den ursprungliga femårsplanen.

I tioårsplanen, som fanns redan från början om än lite luddig i kanterna, ingick en ombyggnad av det gamla uthuset.

Nu har elva år gått men…. Nu står ett helt nytt hus på samma plats som det gamla uthuset och det inrymmer två lägenheter för veckouthyrning. Dessa lägenheter går under namnen Stora sommarlovet och Lilla sommarlovet. Anledningen till att vi är ett år försenade kan vi skylla bygglovsavdelningen för som först nekade oss bygglov helt och hållet! Det försköt hela processen tre månader och för oss betydde det ett helt år på grund av att vi är så säsongsbundna.

Nu, i februari 2023, så är allt inte inflyttningsklart men snart kommer fler bilder och vi hoppas få välkomna nya och gamla gäster till våra lägenheter som är tänkta för självhushåll och veckovistelser. Men om man vill så går det såklart att köpa in sig på frukostbuffén.