17 juni, 2019

Klipp från tidningsklipp

Vi blir givetvis alltid lika glada när våra gäster uppmärksammar och rekommenderar vårt ställe till släkt, vänner och bekanta. Minst lika glada – och stolta – blir vi när lokalpressen hittar oss och gillar oss.

Som nu i Sommaren i Blekinge 2019, en bilaga som ges ut gemensamt av dagstidningarna BLT och Sydöstran och som distribueras gratis över hela länet.

På ett helt uppslag och litet till ägnas text och bild åt  – om vi ska tro rubriken – ”Blekinges bästa B&B”. Störst plats och flest bilder ägnas Boråkra B&B, vilket naturligtvis är väldigt smickrande. Texten är entusiastiskt. Här följer några smakprov:

”Missa inte den fantastiska frukosten som du kan njuta av inomhus eller på den amerikanska verandan omgärdad av trädgårdens grönska …”

”Hela skolan omgärdas av en fantastisk trädgård där Lotta odlar det mesta som går att äta. Här växer bär till frukostens marmelader, tomater och gurka till smörgåsen och en bit upp i skogen har Lotta och Per egna höns, vars ägg givetvis finns på frukostbordet …”

”Längst i väster med bara ängarna och åkrarna i sällskap finns en liten pool som påminner om Italien. Den som med andra ord inte vill lämna Boråkra kan mycket väl tillbringa en dag i trädgården. Det är nämligen inte ovanligt att man ser både hare, rådjur och hjort från solstolen …”

Sant eller inte? Det kontrolleras bäst på plats.

 

PS

Se även vårt Instagramflöde för en faximil av artikeln.