28 augusti, 2019

Ett rum för inspiration

En gammal skolsal kan användas till mycket.

I sommar har den bland annat varit målarateljé och vernissagesalong. En vecka i augusti huserade vi på Boråkra Bed and breakfast ett tiotal damer från Göteborg som ägnade hela dagarna åt att måla och skapa i det gamla klassrummet. På kvällarna var det middag och glatt umgänge.

Sådant inspirerar förstås.

Nu står skolsalen tillgänglig för andra verksamheter och upptåg.

Vill du hålla en tillfällig kurs eller ordna ett event men saknar lokal? Hos oss går det bra att hysa in sig både vardag och helg. Övernattning går givetvis att ordna, liksom något slags förtäring – antingen ni väljer att laga mat själva, ordnar catering eller låter oss hjälpa till.

Kontakta oss på någon av adresserna här nedanför, så kan vi diskutera möjligheterna.