26 november, 2017

Yogaskolan

Den gamla skolsalen är ett fantastiskt rum. Och passar väldigt bra till yoga – det har vi fått bekräftat under hösten.

Mer än 60 kvadratmeter golvyta och fyra och en halv meter i tak ger skolsalen en imponerande rymd. Golvet är obehandlat trä, vilket är varmt och behagligt att gå barfota på. Under sommarhalvåret sitter gästerna ofta i den lilla sittgruppen vid den öppna spisen.

Ändå har vi tyckt att detta rum har varit underutnyttjat. Därför var det desto mer glädjande att två olika yogainstruktörer – Karlskrona Kundaliniyoga och medicinsk yogi – hörde av sig och ville utnyttja salen för sina kurser.

Så i höst har det varit vanliga yogapass fyra gånger i veckan. Dessutom har det hållits ett par olika yogaevenemang under veckosluten.

Både lärarna och deras elever verkar trivas i lokalen. Precis som det ska vara i skolan.